Siste nytt‎ > ‎

Ny Scooter er kommet i hus...

lagt inn 20. des. 2011, 12:52 av Rognes IL ved Anne Grethe   [ oppdatert 1. jan. 2012, 12:54 ]

Da er den gamle scooteren solgt og den nye er kommet i hus...

 
 
 

http://www.brplynx.com/no/snoscootere/utility/69-yeti-600-ace.html

Lynx® 69 YETI® 600 ACE er utviklet for profesjonelle brukere som trenger en arbeidsscooter for de mest ekstreme forhold. Det 60 cm brede beltet sammen med LTS framfjæring gir eksepsjonelle dypsnø egenskaper. Takket være PPS-A boggie som gir presis håndtering er 69 YETI® 600 ACE også behagelig i løypa - selv med tung last. Snøscooteren drives av en miljøtilpasset Rotax® 600 ACE motor som er markedsleder i drivstofføkonomi.

 Sammen med sporleggeren vi kjøpte i fjor vår burde det bli bra spor. Nå har vi mulighet å kjøre både klassisk spor og for fristil.
 
 
 
 
 

Ginzugroomer 150

Ginzugroomer 150 er det perfekte verktøyet når en skal preparere løyper beregnet på klassisk stil. Dette er den modellen vi selger mest av da denne kan trekkes av de fleste arbeidscooterne på markedet.

 

Ginzugroomeren 150 er har to rader med doble Y-kniver som sørger for god kutting av overflaten. Disse heves og senkes etter behov. Er det behov for renovering elle slodding av løypene senkes knivene ned i overflaten og river opp, glatter til og komprimerer. Knivsektionen har dobble fjærer med justering som sikrer utstyret mot store belastninger. Knivene justeres enkelt ved hjelp av en elektrisk sylinder som styres fra snøscooteren med en liten bryter.

 
Comments